Verkoop producten

Voor kleine hoeveelheden kan de big bag uitkomst bieden. Dit is een stevige zak die gemaakt is van geweven kunststof en ongeveer een inhoud heeft van 1 m³. Als de big bag hergebruikt kan worden kunt u de zak na eigen gebruik tegen statiegeld bij ons inleveren. Met onze big bag bespaart u op kosten!

Landbouwplastic is een waterafstotende en isolerende folie met een goede slagvastigheid die onder andere wordt gebruikt om geoogste wassen tegen regen te beschermen. Ook in de bouw kan de folie goed toegepast worden voor bouwmaterialen, afdichting, onder betonvloeren of als afdekfolie en bodemafdichting etc.

De folie is te verkrijgen in zwart of doorzichtig in verschillende soorten en maten.

Wij leveren zaad voor:

Gazon
Sportvelden
Weidemengsel bg4
Weidemengsel bg11

Voor zowel uw als onze gezondheid nemen wij geen asbest in als dit niet in een asbestzak word aangeleverd. Dat betekend dat het asbest op de vrijgekomen plek ingepakt moet worden. Voor de verpakking van asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal zijn bij ons verschillende verpakkingen te verkrijgen. Voor de verwijdering van uw asbestgolfplaten kunt u gebruik maken van de speciale asbestplatenzak.

Onderstaand de meest voorkomende zakken met A-keurmerk:
Mini-asbestzak; makkelijk en voordelig voor kleine beetjes (120x80cm)
Kleine asbestzak; big bag voor asbest (1m³)
Asbestplatenzak; gemakkelijk te gebruiken voor asbest golfplaten.
Containerzak; te gebruiken in combinatie met een container.
Wij voeren het asbest volgens de normen voor u af. Klik hier voor informatie over het verwijderen van asbest.

Wordt o.a. gebruikt onder grind en mijnsteen, een uitkomst tegen onkruid. In verschillende maten te verkrijgen.

Plastic knapzakken zijn stevige en grote transparante zakken. Deze zakken zijn verkrijgbaar met een een knapzak-houder (een metalen buisframe) maar indien gewenst kunt u de zakken ook zonder houder bij ons bestellen. De knapzak-houder met een knapzak vormen samen een ideaal duo voor effectieve inzameling van plastic.
Op alle plaatsen waar veel (schoon) plastic vrij komt, plaatst u de knapzakhouder met knapzak. Dit kan zijn in een winkel, schuur of magazijn maar ook bij tuincentra en bij het MKB kan de knapzakhouder goed aangepast worden.

Het knapzak-systeem heeft door eenvoudige afvoer zowel binnen als buiten meerdere voordelen. Daarbij bespaart u niet alleen flink op uw afvalkosten maar doet u ook mee aan optimale recycling.

De voordelen van het knapzak-systeem op een rijtje:
Geringe investering en lage kosten
Besparing op uw afvalkosten en optimale recycling
Verdichting en ruimtebesparend
Eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen
Volle knapzakken kunt u gratis bij ons inleveren of wij halen volle knapzakken gratis bij u op in combinatie met papier
Onze knapzakhouder met knapzak heeft een standaard formaat van 400 liter. Ook andere modellen en klantspecifieke oplossingen zijn op aanvraag leverbaar.